Wat leuk dat je lid wilt worden!

Heb je al ervaring met theatersport? Meld je aan voor een proefles info@spierkracht.com om kennis te maken met de andere spelers. Wil je eerst meer informatie? Lees dan wat improvisatietheater is en/of bel met Anouk op 06-42154858.

Introductie workshop theatersport

Nog weinig ervaring met theatersport?

Heb je nog weinig ervaring met theatersport, maar wil je het wel graag proberen of juist weer oppakken? Kom dan meedoen met onze introductie workshop! Hier leer je de elementaire beginselen van improvisatie theater onder leiding van een ervaren en enthousiaste docent. Je oefent in een veilige omgeving met spelers van jouw niveau en ervaring. Na afloop kun je eventueel doorstromen naar een van de reguliere Spierkrachtgroepen.

Introductie workshop

Waar? De Nieuwe Silo, Graan voor Visch 14302, Hoofddorp

Wanneer? Zaterdag 16 en 30 september van 14.00 tot 17.00 uur

Kosten? 50 euro

Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@spierkracht.com.

Niet een passende datum ertussen? Houd onze speelagenda en onze Social Media in de gaten voor informatie over nieuwe data. Of stuur een e-mail naar info@spierkracht.com.

Spierkracht lesrooster

Onder leiding van ervaren theaterdocenten trainen we wekelijks diverse improvisatietechnieken.

Waar? De Nieuwe Silo, Graan voor Visch 14302, Hoofddorp

Wanneer? Woensdagavond van 20.00 tot 22.00

Hoe vaak? 15 lessen per half jaar

Kosten? 185 euro per half jaar

Aantal deelnemers? Maximaal 14

Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@spierkracht.com.

Het seizoen loopt van begin september tot eind mei. We repeteren elke week, met uitzondering van de schoolvakanties. Toelating vindt plaats aan het begin van het seizoen en aan het begin van elk kalenderjaar en op voorwaarde dat er plaats is in de groep. Je volgt max twee proeflessen om na te gaan of er een klik is tussen jou en de groep. Uitstromen kan ook per half jaar. Houd de site en onze Social Media in de gaten voor informatie over de exacte startdatum.

Spierkracht als tegenstander?

Wij spelen als Spierkracht graag wedstrijden! Zoek je nog een tegenstander, daag ons dan vooral uit. Een tegen-uitdaging is gegarandeerd. We staan open voor uitdagingen in allerlei vormen. Long en short form! Bel of mail ons gerust om samen tot een leuk format te komen: info@spierkracht.com of bel: 06-42154858