Kom spelen bij Spierkracht!

SPIERKRACHT ZOEKT NIEUWE SPELERS VOOR SEIZOEN 2020-2021

Basiscursus Theatersport 

Nog weinig ervaring met theatersport?
Heb je nog weinig ervaring met theatersport, maar wil je het wel graag proberen of juist weer oppakken? Kom dan mee doen met onze basiscursus! Deze start na een succesvol seizoen vorig jaar, dit jaar opnieuw na de herfstvakantie. De cursus duurt 8 weken en vindt wekelijk plaats op woensdag 28 oktober t/m woensdag 16 december van 20.15 uur tot 22.00 uur in de Nieuwe Silo in Hoofddorp. De cursus kost €125,- Na het doen van de basiscursus is er mogelijkheid tot doorstromen naar de reguliere groepen. Houd de site en onze Social Media in de gaten voor informatie. 

Reguliere Groepen

Al iets meer ervaring met theatersport?

Onze reguliere groepen zijn op zoek naar nieuwe leden! 

Onder leiding van ervaren theaterdocenten traint de groep op diverse improvisatie-technieken. 

De dinsdaggroep traint van 20.00 tot 22.00 uur in Hoofddorp.

De woensdaggroep traint van 20.00 tot 22.00 uur in Hoofddorp. 

Het seizoen loopt van 1 september t/m 19 mei. We repeteren elke week. Met uitzondering van de schoolvakanties. Wanneer je bij de reguliere groepen speelt is er ook een mogelijkheid tot het spelen van wedstrijden, dit is niet verplicht. 

Toelating kan aan het begin van het seizoen en aan het begin van elk kalenderjaar. Toelating vindt plaats op basis van (een) proefles(sen) en beschikbaarheid. Uitstromen kan tevens per half jaar. De contributie per half jaar bedraagt €170,- 

Spierkracht als tegenstander?

Wij spelen als Spierkracht graag wedstrijden! Zoek je nog een tegenstander, daag ons dan vooral uit. Een tegen-uitdaging is gegarandeerd. We staan open voor uitdagingen in allerlei vormen. Long en short form! Bel of mail ons gerust om samen tot een leuk format te komen! 

Kom spelen bij of met Spierkracht
Mail ons dan en we nemen contact met je op over de mogelijkheden: info@spierkracht.com of bel: 06-42154858