Word lid

Meld je aan voor de basiscursus of de gevorderdengroep via info@spierkracht.com. Wil je eerst meer informatie? Lees dan wat improvisatietheater is of bel met Anouk op 06-42154858.

Basiscursus Theatersport

Nog weinig ervaring met theatersport?

Heb je nog weinig ervaring met theatersport, maar wil je het wel graag proberen of juist weer oppakken? Kom dan meedoen met onze basiscursus! Hier leer je de elementaire beginselen van improtheater onder leiding van een ervaren en enthousiaste docent. Je oefent in een veilige omgeving met spelers van jouw niveau en ervaring. Na afloop kun je eventueel doorstromen naar een van de reguliere Spierkrachtgroepen met meer ervaren spelers.

Basiscursus

Waar? De Nieuwe Silo, Graan voor Visch 14302, Hoofddorp

Wanneer? Woensdagavonden van 20.15 tot 22.00

Hoe vaak? 8 lessen

Kosten? 125 euro

Aantal deelnemers? Maximaal 14

Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@spierkracht.com.

Houd de site en onze Social Media in de gaten voor informatie over de exacte startdatum. Of stuur een e-mail naar info@spierkracht.com.

Gevorderdengroep

Heb je al enige ervaring met (improvisatie)theater of heb je de basiscursus gevolgd? Dan kun je je aanmelden voor de gevorderdengroep. Onder leiding van ervaren theaterdocenten train je dan diverse improvisatietechnieken.

Gevorderdengroepen Spierkracht

Waar? De Nieuwe Silo, Graan voor Visch 14302, Hoofddorp

Wanneer? Dinsdag groep: Dinsdag van 20.00 tot 22.00

Woensdag groep: Woensdagavond van 20.00 tot 22.00

Hoe vaak? 15 lessen per half jaar

Kosten? 170 euro per half jaar

Aantal deelnemers? Maximaal 14

Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@spierkracht.com.

Het seizoen loopt van begin september tot eind mei. We repeteren elke week, met uitzondering van de schoolvakanties. Toelating vindt plaats aan het begin van het seizoen en aan het begin van elk kalenderjaar en op voorwaarde dat er plaats is in de groep. Je volgt max twee proeflessen om na te gaan of er een klik is tussen jou en de groep. Uitstromen kan ook per half jaar. Houd de site en onze Social Media in de gaten voor informatie over de exacte startdatum.

Spierkracht als tegenstander?

Wij spelen als Spierkracht graag wedstrijden! Zoek je nog een tegenstander, daag ons dan vooral uit. Een tegen-uitdaging is gegarandeerd. We staan open voor uitdagingen in allerlei vormen. Long en short form! Bel of mail ons gerust om samen tot een leuk format te komen: info@spierkracht.com of bel: 06-42154858