Nieuw seizoen, nieuwe ontwikkelingen, nieuwe wedstrijden én last but not least: nieuw logo!

Nieuwe ontwikkelingen en nieuw logo


Van één groep zijn we uitgegroeid tot twéé grote groepen en na de herfstvakantie start er ook een beginnerscursus. Langzaam aan verdiepen we ons ook in andere vormen van improvisatietheater, dan alleen theatersport. We zijn vol op in ontwikkeling en daar zijn we trots op. Net als op ons nieuwe logo! Gemaakt door Jimmy Middendorp!
Komende week zullen ook de website en onze aankondigingen aangepast worden met het nieuwe logo. Maar niet getreurd, voor de oplettende kijker: helemaal afscheid nemen van onze oude vertrouwde kameleon doen we niet!

Wedstrijden dit seizoen!

We gaan weer lekker spelen komend seizoen. We trappen af met een wedstrijd tegen elkaar op vrijdag 22 November.

Op deze nu al nostalgische avond, zullen beider Spierkrachtgroepen het voor de pauze tegen elkaar opnemen in nostalgische theatersportgames met nostalgische thema’s. Een uitgesproken kans voor u als bezoeker om de mooiste dagen van uw leven nog eens terug te zien. Aan u natuurlijk de vraag: wat is uw meest nostalgische moment?

Na de pauze kunt u mijmerend aanschouwen wat Spierkracht zelf doet met deze thema’s wanneer zij in De Vloer Op een aantal scènes voor u spelen, die wellicht ook in de geschiedenis boeken verdwijnen…

Maar er zit meer zuur in het het vat. Op 23 November speelt de woensdaggroep om 20.00 uur een rematch tegen Tartrek, in Circus Hakim Haarlem. Dit nadat zij vorige seizoen bij ons te gast waren.

Ook de dinsdag groep zet in op een aantal mooie avonden Theatersport. Het hoe en wat houden jullie nog even van ons te goed.

Net als vorig jaar kunnen jullie Gluren bij de Buren alvast in jullie agenda zetten! Dit seizoen is dat op zondag 9 februari!