Update & Nieuwe data!

Het is al een tijdje wat stiller hier op de website. Maar wie ook onze Social Media kanalen in de gaten heeft gehouden, weet dat wij juist bepaald niet stil zitten.

Gluren bij de buren was een groot succes. En ook de wedstrijden van 8 en 9 maart kunnen de boeken in als mooie avonden. De dinsdaggroep schitterde in Pier K tegen Tot Zover en de Woensdaggroep speelde tegen een ijzersterke delegatie van Improfessioneel.

Op 5 april was er nóg een wedstrijd van de dinsdaggroep, namelijk tegen Ontzettend Nodig uit Leiden, natuurlijk in onze thuisbasis Pier K. Samen vierden we de lente.

Deze mooie ontwikkelingen vragen ook om ontwikkelingen bij ons zelf. Wat maakt dat wij ons afgelopen Moederdag met het grootste gedeelte van Spierkracht terugtrokken in Zwaanshoek voor workshops van Stefan Hendrikx (Beperkt Houdbaar, Flunknarf) en Maya van As (Vlamousse, docent/regisseur Koningstheateracademie). We hebben ons verdiept in langere speelvormen en het verschil tussen personage en speler. Een zeer leerzame middag. Erg leuk ook om onze twee groepen eens met elkaar te mixen.

Het theaterseizoen loopt bijna ten einde en je zou denken dat we nu wel toe zijn aan vakantie na dit volle theaterseizoen. Maar niets is minder waar. We gaan gewoon nog even door. Ziet u hier:

U begrijpt inmiddels, wij zitten niet stil. Wil je meer en vaker van ons horen en zien…. (vinden wij leuk!), check dan:

Facebook: https://www.facebook.com/SPierKracht/

Insta: https://www.instagram.com/theatersport_spierkracht/

Twitter: https://twitter.com/sPIERKrachtcom

Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!